22. února 2010

Špagety s kečupovo mäsovou (sójovou) zmesou

500 g maso,300 g špagety, 300 ml kečup jemný,150 ml kečup ostrý, 300 g cibule,200 g sádlo ,1 ks rajský protlak ,sůl kari 1 lžička, pepř mletý  1 - lžička,sójová omáčka  2 lžíce worcester omáčka  1 lžička vegeta  180 g sýr cihla  
Maso nakrájíme maximálně na 1x1 cm kousíčky. Na sádlo dáme spěnit na drobno nakrájenou cibulku,pak přidáme maso (může být i sojová rýže namočená předem minimálně 6 hod.v maggi bujónu) Pak přidáme všechno koření vegetu a sůl a za občasného míchání dusíme (pokut možno ve vlastní šťávě) do měkka,(kdyby se maso přichytávalo podléváme jen malinko aby směs byla stále hustá) pak přidáme rajský protlak a dusíme asi 10 minut.Potom přidáme kečupy,zamícháme a jemně povaříme asi 5 minut. Během přípravy masa uvaříme špagety dle návodu na obalu.Servírujeme špagety na ně dáme směs toto pak posypeme nastrouhaným sýrem. 

Žádné komentáře:

Okomentovat