Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
22. února 2010
Praženka
100 g ovesných vloček, cibule, 1 mrkev,50 g celeru, 60 g tuku, masox,sůl,pepř, 1,5 l vody, petrželka
Na tuku zpěníme cibuli, přidáme ovesné vločky a po zrůžovění přidáme nastrouhanou zeleninu. Orestujeme a zalijeme vodou,osolíme a opepříme a vaříme do změknutí vloček.Přidáme masox a povaříme a nakonec vmícháme nasekanou petrželku.
Žádné komentáře:
Okomentovat