Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
22. února 2010
Sachsenhauské brambory
1 kg brambor,2 velké cibule, 2 lžíce sádla,sůl, pepř,na špičku nože muškátový oříšek, 3 vejce,několik lžic smetany
Brambory nakrájíme, promícháme s cibulí, vložíme do pekáče. Rozšlehaná vajíčka můžeme smíchat se smetanou a směsí brambory polejeme. V zakrytém pekáči pečeme 50 minut při 200 stupních.
Žádné komentáře:
Okomentovat