Vejce uvaříme / 6ks/ natvrdo a připravíme rybí fáš do pirožek. Najemno nakrájenou cibulku orestujeme na oleji, přidáme najemno rozsekané sardinky, natvrdo uvařená vejce a osolíme. Okořeníme čerstvě mletým bílým pepřem a rozsekanou petrželkou. Fáš necháme vychladnout. Listové těsto rozválíme, nakrájíme na čtverce o straně 8 cm , doprostřed dáme lžíci rybí fáše, přehneme okraje a dobře stiskneme . Nakonec potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme asi 12 až 14 minut dozlatova.Podáváme teplé, ale i vychladlé.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat