Na pánvi rozehřejeme máslo,přidáme nadrobno nakrájené houby a jemně nakrájenou cibuli,krátce je podusíme a necháme vychladnout.V misce utřeme tvaroh se sýrem,přidáme vychladlou houbovou směs,nastrouhaná vařená vejce a prolisovaný česnek. Osolíme,opepříme,ochutíme majoránkou a dobře promícháme.Pomazánku podáváme s pečivem nebo opečenými toasty.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat