Cukety nakrájené na plátky opečeme na lžíci oleje. Přilijeme vývar a vaříme asi 10 min. Estragon opereme a otrháme lístky.Polévku rozmixujeme, uvedeme do varu, vmícháme kysanou smetanu, sůl, pepř a zázvor.Houby očistíme, opečeme na lžíci oleje a osolíme. Na závěr vložíme s estragonem do polévky.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat