Vršek chleba seřízneme,rukou vydlabeme vnitřek.Slaninu nakrájíme na nudličky,vyškvaříme,sádlo slijeme a necháme částečně vychladnout.Vymícháme sýr a smetanu a přidáme na jemné proužky nakrájené papriky,vyškvařenou slaninu a vše ostatní.Sádlem potřeme chléb z obou stran a vydlabance.Naplníme sýrovou náplní, přiklopíme vršek a pečeme v předem nevyhřáté troubě při 250°c asi 20-35 minut.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
25. února 2010
Sedliacké fondue
1 chléb,45 dkg prorostlé slaniny,3 balení taveného sýru,1 červená ,1 zelená paprika,1 zakyslá smetana,1 lžička vegety,(4 stroužky česneku,pažitka,pórek - dle chuti)
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat