Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
9. dubna 2010
Rychlá smetanová polévka
3 nožičky klobásy, 2 kg brambor, 3 vejce na tvrdo, pepř celý, nové koření, bobkový list, sůl, sladká smetana, kysaná smetana, mouka hladká
Brambory, klobásy a koření dáme vařit , po změknutí brambor zahustíme, přidáme na tvrdo uvařená a nadrobno nakrájená vejce , nakonec vmícháme sladkou a kysanou smetanu a podáváme.
Žádné komentáře:
Okomentovat