Rebarboru a chleba (rohlíky) nakrájíme a uvaříme ve vodě s kořením a cukrem (příp. s kouskem pomerančové kůry). Žloutek rozmícháme ve smetaně a přidáme do teplé - ne horké! polévky. Přidáme rozinky a příp. další sušené nebo drobné čerstvé ovoce. Bílek s vanilkovým cukrem vyšleháme do tuhého sněhu a před podáváním z něj děláme lžící do polévky noky.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
9. dubna 2010
Rebarborová polévka
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat