7. dubna 2010

Kotleta v alobalu

1 kotleta, 2 brambory, 1 cibule, 1 lžíce oleje, sůl, pepř, červená paprika, alobal
Kotletu naklepeme, dle chuti okořeníme. Necháme odležet, než si oloupeme a nakrájíme brambory na plátky. Cibuli rovněž oloupeme a nakrájíme na kolečka. Připravíme si odélník alobalu podle velikosti kotlety tak, abychom mohli vytvořit balíček, se zahnutými okraji, aby nám nevytekla šťáva ven. Alobal potřeme olejem a klademe brambory, cibuli, kotletu a navrch opět cibuli. Poté balíček řádně zabalíme, aby nic nevyteklo. Pečeme v troubě při cca 180 °C asi 30 minut. Pak balíček rozděláme, dáme na talíř a ihned podáváme.

Žádné komentáře:

Okomentovat