Cibuli pokrájíme a osmahneme na oleji, pak přidáme pokrájený česnek a zlehka opět osmahnout. Zalít vodou a uvést do varu. Přidat kmín, Vegetu, houby a sůl. Až jsou houby uvařené do poloměka přidat brambory pokrájené na kostky. Jak budou brambory uvařené, tak přidáme kvásek. Po přidání kvásku vařit již jen 7 -8 minut a stále míchat (rádo se to připaluje). Pak nakonec přidáme klasickým způsobem usmažené(míchané) vajíčko. Někdo rád pouštěné přes vidličku jako svítek. Můžeme nakonec zjemnit rozpuštěným máslem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
7. dubna 2010
Krkonošská polévka special
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat