Kotlety proříznout (vytvořit kapsu), naklepat, osolit, opepřit (i uvnitř)a nechat odležet. Celer nastrouhat na hrubo,přidat strouhanku,vejce,muškátový květ a na jemno nasekanou petrželku.Promíchat a směsí naplnit kotlety.Kotlety uzavřít(zašít či pomocí jehly). Na sádle kotlety opéci po obou stranách(cca 4 min.každá strana). Přendat do zapékací misky i s výpekem,přidat 2-3 dcl vody a přiklopené péci v troubě při 170-180°C cca 1 hodinu. Vhodná příloha:Jakkoliv upravené brambory, nebo zeleninový salát.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat