Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme špetkou papriky a obalíme v mouce. Na oleji zpěníme kostičky jedné cibule, vložíme kotlety a po obou stranách opečeme dozlatova. Pak přidáme na plátky nakrájený česnek a společně dopečeme. Měkké kotlety vyjmeme a udržujeme teplé. Ostatní cibule rozkrájíme na osminky, vhodíme na zbylý tuk a za občasného promíchání opékáme doměkka. Při podávání kotlety obložíme pečenou cibulí, přelijeme výpekem a podáváme s hranolky nebo vařenými brambory.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
7. dubna 2010
Kotlety na cibuli
4 vepřové kotlety, sůl, pepř, sladká paprika, hladká mouka, 3 cibule, 3 a více stroužků česneku, 2 lžíce oleje
Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme špetkou papriky a obalíme v mouce. Na oleji zpěníme kostičky jedné cibule, vložíme kotlety a po obou stranách opečeme dozlatova. Pak přidáme na plátky nakrájený česnek a společně dopečeme. Měkké kotlety vyjmeme a udržujeme teplé. Ostatní cibule rozkrájíme na osminky, vhodíme na zbylý tuk a za občasného promíchání opékáme doměkka. Při podávání kotlety obložíme pečenou cibulí, přelijeme výpekem a podáváme s hranolky nebo vařenými brambory.
Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme špetkou papriky a obalíme v mouce. Na oleji zpěníme kostičky jedné cibule, vložíme kotlety a po obou stranách opečeme dozlatova. Pak přidáme na plátky nakrájený česnek a společně dopečeme. Měkké kotlety vyjmeme a udržujeme teplé. Ostatní cibule rozkrájíme na osminky, vhodíme na zbylý tuk a za občasného promíchání opékáme doměkka. Při podávání kotlety obložíme pečenou cibulí, přelijeme výpekem a podáváme s hranolky nebo vařenými brambory.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat