Zpěníme cibuli, přihodíme zcezenou kunovjanku, vysypeme vše do pekáče, druhým pekáčem přiklopíme a dáme do trouby dusit.Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, mázneme jemně hořčicí, obalíme v mouce, zprudka osmažíme po obou stranách, poklademe na zeleninu, přiklopíme a dusíme asi 20 až 30 min. odkryjeme a necháme dopéct do růžova. Jako přílohu můžeme použít brambory, nebo rýži, nebo těstoviny, nebo chleba.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat