Filety osušíme, nakrájíme na proužky, osolíme, opepříme . Na proužky položíme kousek jater, banánu a zavineme. Závitky obalujeme v těstíčku, které jsme si připravili z hladké mouky, vejce, mléka a vína. Poté je usmažíme. Cibuli orestujeme, zalijeme vývarem, smetanou a zahustíme jíškou. Na konec přidáme křen a dochutíme. Tresku podáváme s křenovou omáčkou a zeleninovým salátem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
6. srpna 2010
Smažená treska s omáčkou
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat