Maso nakrájíme na malé nudličky, dáme do mísy a přidáme omáčky, koření, nakrájený česnek a cibuli a zalijeme olejem. Vše dobře zamícháme a necháme min. 5 hodin marinovat. Pak směs opečeme na hodně rozpáleném oleji (nejlépe v teflonové nádobě, připaluje se) asi 5 minut. Pak zalijeme vývarem a dusíme zvolna do měkka.. Upečeme větší a silnější bramborové placky, dáme je na talíř, poklademe hotovou směsí, bramborák přehneme a podáváme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
6. srpna 2010
Slovenská pochoutka
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat