Nakrájené a ochucené kousky masa orestujeme. Pak je vyjmeme a do pánve vložíme nakrájenou cibulku a jablka. Osolíme, přidáme kari a lehce orestujeme. Přilijeme ananasovou šťávu a chvilku dusíme. Pak vrátíme maso a ještě podusíme. Ke konci přilijeme smetanu, dochutíme solí, pepřem a zahustíme škrobovou moučkou. Podáváme s vařeným bramborem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
3. srpna 2010
Kuřecí maso v kari omáčce
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat