Kuřecí prsíčka nakrájíme na kostičky a smícháme s bílkem, škrobem a solí. Ve větší dávce oleje smažíme do růžova. Maso vyjmeme a necháme odkapat.Asi polovinu oleje odlijeme a do zbylého dáme opékat ananas nakrájený na malé kousky i se štávou. Přidáme spařené oloupané mandle a mírně zalijeme vývarem. Krátce podusíme, přidáme odkapaná kuřecí prsíčka, ochutíme vínem, špetkou cukru, Glutasolem a solí. Hotový pokrm ozdobíme sekanými mandlemi a barevným kompotem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
3. srpna 2010
Kuřecí prsa s ananasem a mandlemi
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat