Bůček očistíme a nakrájíme na tenké nudličky.Přidáme k nim jemně nasekané cibulky, sůl, obě papriky, kari, pepř, solamyl, vejce a vše dobře promícháme. Směs necháme nejlépe přes noc uležet v lednici. Druhý den děláme pomocí lžíce placičky, které smažíme na rozpáleném oleji, zhruba 5-7 minut z každé strany. Hotové placičky podáváme s bramborovou kaší. Zdobíme zeleninou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat