Cibulku a sladkou papriku smažíme asi 15 min za stalého míchání,přidáme maso necháme dusit přiléváme vývar, po změknutí masa přidáme česnek, majoránku, kari, nakládané papričky, pepř a solí dochutíme. Vmícháme jíšku a zředíme na potřebnou hustotu. Podáváme s pečivem, knedlíky, brambory nebo těstovinami dle chuti každého.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat