Kuřecí maso nakrájíme na tenké plátky a osmažíme je ve woku na rozpáleném oleji dozlatova. Přidáme krevetky, ananas, sójovou omáčku a víno. Sejmeme z woku a udržujeme na teple. Do woku dáme trochu oleje, rozpálíme ho, nalijeme rozšlehaná vejce s najemno pokrájenou cibulkou a upečeme omeletu, kterou hůlkami či měchačkou roztrháme. Přidáme rýži a směs krevetek s masem a pořádně promícháme. Nakonec přidáme skleničku Maggi Omáčka Čínská a pod.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
16. dubna 2010
Smažená jasmínová rýže s krevetami a ananasem
400 g uvařené jasmínové rýže, 2 zelené cibulky, 3 vejce, 100 g konzervovaného ananasu, 200 g vykostěných kuřecích stehen, 50 g vařených malých krevetek zmražených (nebo konzervovaných),3 lžíce slunečnicového oleje, 1 lžíce světlé sójové omáčky, 1 lžíce čínského rýžového vína nebo suchého sherry,1 sklenka Maggi Omáčky Čínské
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat