Hovězí nebo vepřové maso rozkrájíme na plátky, naklepeme, prosolíme a poprášíme kořením. Sušené houby na chvíli namočíme do vody, potom scedíme, vložíme na zpěněnou cibulu spolu s kolečky párku, okmínujeme, osolíme, podlijeme lžící vody a chvíli podusíme. Na každý plátek masa dáme lžičku hub s párkem, plátky vařených brambor, rajčat a okurky. Zakapeme worcestrem a pevně zabalíme do alobalu. Pečeme na roštu, v troubě nebo grilu.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
14. dubna 2010
Masová směs v alobalu
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat