Vepřové,drůbeží a maso ze svíčkové nakrájíme na nudličky,okořeníme a zprudka opečeme na oleji. Po chvilce restování přidáme ostatní suroviny a dorestujeme a dochutíme,hlávkový salát nakrájený na nudličky lehce vmícháme těsně před podáváním.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
14. dubna 2010
Masová směs ze žampiony
500 g vepřová kýta , 500 g svíčková , 500 g drůbeží svalovina, 120 olej,10 grilovací koření, 10 karí koření, 150 žampiony čerstvé, 150 feferóny sterilizované, 500 hlavkový salát
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat