Maso nakládáme podle stáří a ročního období 3 až pět dnů před pečením.Maso dáváme do česneku a soli. Dříve než dáme maso do tlakového hrnce musíme jej omýt. do tlakového hrnce dáme - maso, bobkový list, nové koření, celý pepř a polijeme vodou asi 4 dcl.Vaříme asi 0,5 až 1,5 hodiny -podle stáří. Vyndáme maso z tlakového hrnce a dáme na pekáč a pečeme v troubě. Do pekáče dáme: grilovácí koření, pepř ,kmín, vegetu , hříbky,cibule i víc, muškátový ořech nastrouhat na jemno , dábelské koření a podle chuti dosolíme a můžeme přidame zeleninu a pečeme do měkka.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat