16. dubna 2010

Divočina

maso, česnek, bobkový list, nové koření, celý pepř, sůl,grilovací koření, pepř, kmín, ,vegetu.hříbky,cibuli, muškátový oříšek, ďábelské koření, petržel mrkev, celer
Maso nakládáme podle stáří a ročního období 3 až pět dnů před pečením.Maso dáváme do česneku a soli. Dříve než dáme maso do tlakového hrnce musíme jej omýt. do tlakového hrnce dáme - maso, bobkový list, nové koření, celý pepř a polijeme vodou asi 4 dcl.Vaříme asi 0,5 až 1,5 hodiny -podle stáří. Vyndáme maso z tlakového hrnce a dáme na pekáč a pečeme v troubě. Do pekáče dáme: grilovácí koření, pepř ,kmín, vegetu , hříbky,cibule i víc, muškátový ořech nastrouhat na jemno , dábelské koření  a podle chuti dosolíme a můžeme přidame zeleninu a pečeme do měkka.

Žádné komentáře:

Okomentovat