Všechny ingrendience se daji do mísy a šlehacem se vyšlehaji do smesi a a do teto smesi se vlozi naklepané osolené řízky tak asi na 12 hodin. A pak se zprudka smaží.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
14. dubna 2010
Ďábelské řízky
maso na řízky, 5 vajec až 8 vajec, 1 kavová lžíčka sladké papriky, 1 kavová lžíčka palivé papriky,1 lžíčka pepře, 1 lžíčka vegety, 1 lžíčka soli, mezi prsty kmín, majoránku, 1 lžíčka hořčice a vorčestru
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat