V misce smícháme mléko s vajíčky a vmícháme mouku se škrobem. Nakonec do těstíčka zašleháme sýr. Těstíčko musí být polohusté. Krabí tyčinky nejdříve obalíme v mouce a pak je ponoříme do těstíčka. Poté ponoříme do rozpáleného oleje a smažíme do růžova. Tyčinky jsou skvělé jak za tepla tak i studené. Obložíme tenkými plátky citronu, které jíme tyčinkami. Základní pravidlo je, že maso které budeme namáčet do těstíčka bude suché a obalené v mouce.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat