Cibuli, pórek, zelí a žampiony pokrájíme na jemno. Na másle orestujeme cibuli, mleté maso, pórek, spařené zelí a žampiony. Restujeme asi 10 minut. Listové těsto rozválíme na plát, do vychladlé směsi vmícháme vejce a směs dáme na těsto. Zabalíme, potřeme žloutkem a pečeme asi 40 minut.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
14. dubna 2010
Masový štrúdl ze žampiony
250 g listového těsta, 250 g hlávkového zelí, 100 g žampiónů, 150 g mletého hovězího masa, 150 g mletého vepřového masa, 50 g másla, 4 vejce, 2 cibule, 1 pórek, šalvěj, sůl, mletý bílý pepř
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat