14. dubna 2010

Brumlíkovo tajemství

cibule, česnek, zelenina, maso /dle chuti/, sůl, kari, worcestr, cikánská omáčka, soja, hladká mouka, máslo, smetana, olivový olej
Cibuli nakrájíme a orestujeme na olivovém oleji, přidáme nakrájené maso na nudličky - maso dle chuti vepřové, kuře, hovězí., skopové, může být i mix - krátce orestujeme. Přidáme worcestr, sojovou omáčku, sůl, česnek a kari. Orestuje směs do poloměka. Přidáme zeleninu - čínská nejlepší- a zalijeme vodou či vývarem máme li ho. to vše povaříme, přidáme jíšku a cikánskou omáčku. Vše povaříme do měkka. Nakonec přidáme trochu smetany na zjemnění a kousek másla. Dochutíme podle chuti .

Žádné komentáře:

Okomentovat