Ryby vložíme do pánve s mlékem, bobkovým listem, solí, pepřem a zakryté vaříme asi 15 minut. Potom je rozebereme vidličkou na vrstvy, zbavíme kostí a spolu s krevetami je vložíme do zapékací mísy. Vše smícháme s omáčkou z tuku, mouky, rybího vývaru, vína, kopru, kaparů, soli a pepře. Vaříme dokud omáčka nezhoustne. Z uvařených brambor, tuku, mléka, soli a pepře vypracujeme hladkou kaši. Dáme ji do zdobícího pytlíku a nastříkáme na ryby. Potom vše zapečeme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
16. dubna 2010
Mořský koláč
500 g tresčích plátků, 225 g lososového plátku, 60 g krevet, 60 g tuku, 4,25 dl mléka, 4 lžíce hladké mouky, 2-4 lžíce bílého vína, 1 bobkový list, 1 lžička kopru, 2 lžíce kaparů, sůl, pepř, 1 kg brambor
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat