Vložit jazyk do dostatečného množství osolené vody, aby ho pokrývala. Uvařit jazyk po 1 1/2 hodiny do měkka. Mezi tím přivéct 3 l vody s pepřem do varu, přidat hovězí, snížit teplotu a vařit ho po 30 min. Potom přidat kuře. Nakrájet na kostky mrkev, celer, pórek a cibuli a přidat je s telecím do kastrolu s hovězím a kuřetem. Pokračovat ve vaření po další hodinu. Propíchat klobásku a pomalu ji ohřát ve vodě. Opláchnout uvařený jazyk a oloupat ho. Přidat jazyk k ostatnímu masu a vše sehřát. Nakrájet různé druhy masa a rozdělit kuře a klobásku na porce. Poskládat vše na nahřátou servírovací mísu, obložit vařenou zeleninou a podávat.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
14. dubna 2010
Bollito misto z Piedmontu
1 solený telecí jazyk ,sůl, celé pepře,1 kg vepřového, ramínka, nebo krkovičky,1 očištené kuře ,3 mrkve,4 stonky celeru,1 malý pórek, 2 cibule, 500 g telecího, 300 g čerstvé česnekové klobásky
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat