marináda : 5 lžic sójové omáčky, 2 stroužky drceného česneku, sůl, mletý pepř
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
14. dubna 2010
Indonézky sateh
1 kg skopové kýty, sójová omáčka, česnek, sůl, pepř, 120 g arašídů, 2 cibule,drcené chilli papričky, 120 g rajčatového protlaku, citron, cukr
marináda : 5 lžic sójové omáčky, 2 stroužky drceného česneku, sůl, mletý pepř
1 kg skopové kýty nakrájíme na kostky, napícháme na jehly a naložíme na 1 hod. do marinády. Do kastrolu nasypte 120 g umletých arašídů, 2 nakrájené cibule, 2 drcené chilli papričky, mletý pepř, 120 g rajčatového protlaku, 5 lžic sójové omáčky, šťávu z 1 citronu, 3 lžíce krystalového cukru, špetku soli a krátce poduste. Odleželé maso opečte na grilu a podávejte přelité omáčkou a s rýží.
marináda : 5 lžic sójové omáčky, 2 stroužky drceného česneku, sůl, mletý pepř
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat