Veškeré suroviny smícháme v míse ( česnek prolisujeme) a přidáme na kousky nakrájené maso. Vše promícháme a uložíme do lednice na 2 až 3 dny odležet. Kousky masa i se směsí poté opékáme na pánvi s trochou oleje do změknutí a podáváme. Vhodná příloha: opečené brambory, hranolky, rýže, nebo chléb.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
14. dubna 2010
Maso v pikantním cestičku
Veškeré suroviny smícháme v míse ( česnek prolisujeme) a přidáme na kousky nakrájené maso. Vše promícháme a uložíme do lednice na 2 až 3 dny odležet. Kousky masa i se směsí poté opékáme na pánvi s trochou oleje do změknutí a podáváme. Vhodná příloha: opečené brambory, hranolky, rýže, nebo chléb.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat