14. dubna 2010

Maso v pikantním cestičku

1 kg vykoštěného masa ( může být z králíka, kuřete,krůty), 4 vejce, 2 polévové lžíce solamylu, 2 kávové lžíčky soli, 2 kávové lžičky mletého pepře, 2 kávové lžičky mletého kmínu, 2 kávové lžičky sladké papriky, 1 kávová lžička majoránky, 1/2 kávové lžičky kari koření, 6 stroužků česneku
Veškeré suroviny smícháme v míse ( česnek prolisujeme) a přidáme na kousky nakrájené maso. Vše promícháme  a uložíme do lednice na 2 až 3 dny odležet. Kousky masa i se směsí poté opékáme na pánvi s trochou oleje do změknutí a podáváme. Vhodná příloha: opečené brambory, hranolky, rýže, nebo chléb.

Žádné komentáře:

Okomentovat