Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
16. dubna 2010
Krabí tyčinky
1 krabí tyčinky, 1 malý celer, bílý jogurt, zakysaná smetana nízkotučná,sůl, ocet, pepř, čínské zelí
Oloupaný celer povaříme ,osolíme, okyselíme. Tyčinky též povaříme. Celer nastrouháme na hrubém struhadle, tyčinky nakrájíme najemno. Vše smícháme, přidáme jogut a smetanu,dochutíme.Směsí naplníme listy čínského zelí.
Žádné komentáře:
Okomentovat