14. dubna 2010

Pasta Corleone

1 balení špaget, 1 konzerva vepřového masa ve vlastní šťávě, 1 konzerva hovězího ve vlastní šťávě, 2 sklenky lečo, 1 láhev ostrého kečupu, 10 stroužků česneku, 4 špetky kurkumy, 2 lžíce italská kořenící směsi, 2 rajčata, 1 paprika, 40 dkg sýru eidamu, 2 hrsti oliv
Uvaříme špagety v osolené vodě s kurkumou do poloměkka. Rozdělíme na dva díly. První díl stejnoměrně rozprostřeme v pekáčku. Nadrobno nasekáme obsah vepřové konzervy, nasekáme olivy a rozprostřeme na maggi špagety. Nasekáme poloviční množství oloupaného česneku a posypeme. Zaprášíme půl lžící Italské kořenící směsi, pokryjeme jednou sklenicí leča a potřeme cca 1/2 lahví ostrého kečupu. Zaprášíme 20 dkg nakrouhaného eidamu. Rozprostřeme druhý díl špaget, celý postup opakujeme, pouze použijeme hovězí maso ve vlastní šťávě a před zaprášením pokryjeme vrsvou sýra, stejnoměrně nakrájenou paprikou na proužky a rajčaty na kolečka. Zapékáme při cca 200°C  do lehkého zhnědnutí sýra.

Žádné komentáře:

Okomentovat