23. dubna 2013

Bramborovo-pórková cibulačka

300 g pórku ,1 kg brambor ,3 lžíce rostlinného oleje ,80 g kostiček špeku ,2 sáčky Knorr Pastýřská cibulačka ,lžička majoránky ,4 nožičky vídeňských párků ,svazek pažitky

Očistěte pórek, umyjte a nakrájejte na kousky. Oloupejte brambory, omyjte a nakrájejte je na malé kostičky. Rozehřejte v hrnci olej, přidejte kostičky špeku a pórku a 5 minut duste. Přilejte 1,5 litru vody, povařte a přimíchejte obsah obou sáčků Knorr cibulačky. Dále přidejte kostičky brambor a vše vařte 15 ? 20 minut. Chuť můžete vylepšit přidáním majoránky. Přidejte do hrnce na kostičky pokrájené párky a nechte pár minut ještě povařit. Před podáváním posypte polévku nakrájenou pažitkou

Žádné komentáře:

Okomentovat