Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Na drobno nakrájenou cibuli necháme na másle zesklovatět, přidáme klobásu nakrájenou na kolečka,na malé kostičky nakrájenou papriku a rajčata,lehce orestujeme. potom přidáme rajčatový protlak a lehce orestujeme, dolijeme asi 8 lžícemi vody, dochutíme. Pekáček, nebo zapékací misku vymastíme (můžeme vysypat strouhankou) a na dno dáme těstoviny, pokapeme vyrobenou omáčkou, posypeme nastrouhaným sýrem a postup vrstvení opakujeme. Nakonec dáme vrstvu sýra a dáme zapéct na 15-20 minut. Do omáčky lze přimíchat podle chuti např. 2 lžíce zakysané smetany.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat