Maso nakrájíme na nudličky, dle chuti maličko opepříme, okmínujeme. Rychle orestujeme ne oleji. Nadrobíme sýr, zalijeme smetanou. Jakmile se sýr rozpustí a vytvoří omáčku, přidáme trochu kečupu. Na talíř nachystáme hranolky nebo opečené brambory, přidáme maso v omáčce. Posypeme nakrájenou pažitkou a podáveme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat