Filety z lososa zbavíme kůstek a osolíme. Poté potřeme marinádou, kterou připravíme z kapky olivového oleje, dijonské hořčice, pomerančové šťávy, bílého vína a vinného octa. Takto připravené filety necháme odležet nejlépe 12 hodin v chladu. Potom opékáme na olivovém oleji z obou stran a podáváme s rýží či brambory.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
9. srpna 2010
Pečený losos s pomerančem
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat