Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, osolíme 1 lžičkou soli, promícháme s 1 lžící koření "Kari- Indický typ" a 1 lžíci bramborového škrobu (Solamylu). Rychle opečeme na cca 5 lžících oleje. Přidáme 2ks na hrubo nakrájené větší cibule, 1 lžíci sojové omáčky a smažíme,dokud cibulka nezesklovatí. Zalijeme smetanou a na mírném ohni chvilku povaříme do zhoustnutí. Dle chuti dosolíme. Podáváme s rýží, hranolkami nebo opečeným bramborem. Jako přílohu zeleninovou oblohu. Někdy můžeme spolu s cibulkou přidat i nakládané žampiony.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat