Vše smícháme dohromady a necháme 1 - 2 dny odležet v ledničce, poté maso osmažíme na rozpáleném oleji asi 5 minut. Podáváme s opékanými brambory, nebo s hranolkami.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
1. května 2010
Kuřecí maso v marinádě
1/2 kg kuřecích prsou nakrájených na malé kousky, 2 velké cibule nakrájené na kolečka, 3 celá vejce, 1 lžička soli, 1 lžička sladké papriky, 1 lžička pálivé papriky, 1 lžička solamylu, 1 lžička vegety, 1/2 lžičky kari koření, 1/2 lžičky pepře, 3 velké lžíce oleje
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat