Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
28. dubna 2010
Rýbízová buchta
30 dkg hladké mouky, 20 dkg Hery, 2 žloutky, 2 lžice mléka, sníh ze 4 bílků, 250 g práškový cukr, 250 g rybízu
Zpracovat v těsto na plech a upéct. Sníh ze 4 bílku a 25 dkg cukru. Na upečené těsto dáme asi 25 dkg rybízu a zalejeme sněhem a dáme do trouby dokud sníh nezčervená.
Žádné komentáře:
Okomentovat