Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. dubna 2010
Jahodový koktejl s jogurtem
600 ml mléka, 250 ml bílého jogurtu, 300 g jahod, 4 polévkové lžíce vanilkové zmrzliny,2 lžíce cukru
Jahody omyjte a zbavte stopek, nakrájejte je na kousky. Vychlazený jogurt a mléko vlijte do mixéru a umixujte. Potom přidejte ovoce a cukr a ještě chvíli mixujte. Pěnivý nápoj podávejte ve vysokých sklenicích.
Žádné komentáře:
Okomentovat