Rozinky propláchneme studenou vodou, vysypeme do trochy vařící vody a podusíme 3 min. Potom je zcedíme a necháme okapat. Sýr a broskve nakrájíme na kostičky, ořechová jádra na drobné kousky, přidáme rozinky, cukr a promícháme s jogurtem. Salát necháme vychladit.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
28. dubna 2010
Syrový salát s broskvemi
250 g eidamské cihly, 100 g čerstvých nebo kompotovaných broskví, 2 lžíce jader s vlašských ořechů,2 lžíce rozinek, 2 dl bílého jogurtu, 1 lžička krupicového cukru
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat