Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. dubna 2010
Broskvová pochoutka
dvě velké broskve (nejlépe přezrálé), 0,4 litru mléka, 1 polévková lžíce sladkého mléka (tatra),1 polévková lžíce medu, led
Broskve odstopkujeme, oloupeme, odpeckujeme a rozčtvrtíme. Do mixéru nalijeme mléko, přidáme lžíci medu, lžíci sladkého mléka, broskve a kousky ledu. Dobu mixování volíme podle toho jak chceme mít nápoj jemný.
Žádné komentáře:
Okomentovat