Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. dubna 2010
Jahodové knedlíky z tvarohového těsta
300 g tvarohu, 150 g hrubé mouky, 1 vejce, sůl, 600 g jahod, 60 g másla,100 g cukru moučka, 100 g tvarohu na posypání
Smícháme tvaroh, mouku, vejce a sůl, vypracujeme těsto. Naplnímeovocem, vkládáme do vařící mírně osolené vody. Vaříme cca 8-10minut. Po uvaření vyndáme, natrhneme a posypané podáváme.
Žádné komentáře:
Okomentovat