Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
30. dubna 2010
Drůbeží salát
1000 g kuřete, 800 g jablek, 120 g majonézy, šťáva z 1 citrónu, sůl, bílý pepř
Uvařené, vychladlé a vykostěné maso nakrájíme na malé kostky, kůži rozsekáme na kaši, přidáme oloupaná, jádřinců zbavená a na kostky nakrájená jablka. Vše spojíme majonézou, ochutíme citrónovou šťávou, solí a bílým pepřem.
Žádné komentáře:
Okomentovat