Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
28. dubna 2010
Jablečný štrudl
½ kg hladké mouky, 1 vejce,1prášek do pečiva, 1/8 tuku /máslo sádlo/, 10 dkg cukru, dle potřeby mléko, jablka, skořice, cukr, rozinky
Vše zamícháme do hromady vyválíme 2 placky na 1 placku nastrouháme jablka ,cukr, skořici, rozinky, Položíme druhou placku a pečeme ve vyhřáté troubě asi 1/2 hodiny při 170 C .
Žádné komentáře:
Okomentovat