Plátky lososa očistíme a lehce osolíme. V kastrolku rozpustíme máslo a cukr.Pak přidáme hořčici,olivový olej,nastrouhaný zázvor a sojovou omáčku a dobře promícháme. Porce lososa položíme do grilovacích misek a přilijeme připravenou omáčku. rozložíme na rošt středně rozehřátého grilu a upravujeme asi 20 min. doměkka.Podáváme s dušenou rýží.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat