29. března 2010

Filé v alobalu

4 větší plátky rybího filé, 120 g másla, 2 velké cibule, 2 lžíce plnotučné hořčice, 1 lžička kari koření, 1 lžíce strouhanky, šťáva z 1 citronu, pepř, sůl, olej na smažení
Cibulku nasekáme hodně na drobno a smícháme se změklým máslem, kořením kari, strouhankou, citronovou šťávou a hořčicí. Plátky filé osolíme, opepříme, každý zvlášť položíme na čtverec alobalu a hustě potřeme máslovou směsí. Poté alobal dobře zabalíme, aby nevytékala šťáva a v předehřáté troubě pečeme 20-30 minut. Na závěr alobal otevřeme a necháme ještě 5 min. zčervenat. Podáváme s brambory a vhodná příloha je i vařený chřest.

Žádné komentáře:

Okomentovat