Vepřové nožičky, vepřové kůže a 1 vepřové
koleno vaříme do změknutí (směs je více masová) a necháme mírně vychladnout.
Vmícháme 1 skleničku zeleninové směsi Moravanka. Na vodou opláchnutý plech
nalijeme trochu huspeniny (bez masa a zeleniny), necháme mírně zatuhnout. Poklademe
půlkami oloupaných vařených vajec (6-8 ks) a opatrně naběračkou přidáváme
huspeninu a necháme ztuhnout. Ztuhlé krájíme na porce a klademe na talířky
spodní stranou nahoru. Huspeninu můžeme dát ztuhnout i do různých kelímků,
kolem vajíčka dáme kousky vařené mrkve, nudličky salámu, sterilovaný hrášek,
kolečka sterilovaných okurek, co zrovna máme k dispozici. Vše zalijeme
huspeninou, ztuhlé vyklopíme.
Žádné komentáře:
Okomentovat